Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Assistent til indstillinger for MX -poster

Brug Assistent til indstilling af MX -poster til at rette dine MX -postindstillinger, når du ser en MX -recordfejl på din Workspace -konto.

1. I kontounderretninger kolonnen, ved siden af den e-mail-adresse med fejlen, skal du klikke på Vis detaljer.
  2. I Hvad vil du gerne gøre? i afsnittet skal du vælge en af følgende:
    IndstillingForklaring
    Lad mine e -mailindstillinger være, som de er, og slet min Workspace -e -mailDette sletter e -mailadressen fra Workspace og efterlader dine MX -postindstillinger, som de er. Vælg dette, hvis du bruger en tredjeparts e-mailudbyder.
    Konfigurer mine MX -fortegnelser igen for at bruge Workspace e -mailDenne indstilling opdaterer automatisk dine MX -fortegnelser for denne e -mailadresse, så de fungerer med Workspace e -mail. Vælg dette, hvis du vil bruge Workspace som din e -mailudbyder. Hvis denne e -mailadresse i øjeblikket er konfigureret til at fungere med en anden udbyder, og du vælger denne indstilling, vil den ikke længere fungere der.
    Få instruktioner i konfiguration af mine MX -fortegnelser for at bruge Workspace EmailDette viser instruktioner til manuel opdatering af dine MX -fortegnelser .
  3. Klik på Gem.
  4. Når bekræftelsesmeddelelsen vises, skal du klikke på Fortsæt .

Bemærk: Det kan tage op til 48 timer at foretage ændringer.

Hvis du valgte at slette e -mailadressen , vil e -mailkontoen afvente sletning i kolonnen Kontoadvarsler. Når processen er færdig, fjernes adressen fra din konto. Du kan fortsætte med at bruge din nuværende tredjeparts-e-mailkonto.

Hvis du valgte at omkonfigurere dine MX -fortegnelser , opdaterer vi automatisk dine MX -fortegnelser for dig. Når processen er færdig, begynder din Workspace e -mail at virke.