Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Vedhæft en voucher til ét formål til produkterne

Du kan konfigurere produkter, så de bruger udpegede enkeltkuponer til modregning i 100% af produktets pris. Følg trinnene nedenfor for at konfigurere et produkt, der kan købes med en kupon.

Påkrævet: PDF -produktvouchere fra SkyVerge er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log ind på WordPress.
  2. Gå til Produkter, og vælg det pågældende produkt.
  3. I feltet Indløsningskuponer skal du angive den eller de kuponskabeloner, som kunder kan bruge til at købe dette produkt.
  4. Klik på Opdater .

Bemærk:

• Vær opmærksom på, at når du arbejder med en voucher til ét formål , modregner voucheren hele prisen for det genindløselige produkt , uanset voucherproduktets værdi. Sørg for, at værdien af din kuponprodukt svarer til værdien for indløsningsproduktet!
• Vi anbefaler, at du sørger for, at din enkeltkupon bruger den samme afgiftsklasse som de produkter, den kan bruges på, da indløsning af en enkeltkupon modregner 100% af produktprisen, inklusive moms.