Automatisk opsætning af e-mail på din iOS-enhed

For at lave opsætning af e-mail på din Apple® iOS-enhed, herunder iPhone® og iPad®, skal du blot indtaste din e-mailadresse og adgangskode ved hjælp af vores iOS Auto Setup redskab, som konfigurerer dine port- og serveroplysninger for dig.

For at du kan anvende denne funktion, skal din enhed køre iOS version 6 eller højere. Du kan opdatere dit operativsystem fra din iOS-enhed på apple.com/ios.

For automatisk opsætning af e-mail på din Apple Mobil-enhed

1. Gå til E-mail-indstillingscenter og log ind med din e-mailadresse og adgangskode.
  2. Klik på Begynd.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du er på din mobilenhed, så klik på linket for at åbne din browser.
    • Hvis du er på en anden enhed end din mobilenhed:
      1. I Telefonnummer-feltet indtaster du dit mobilnummer, eller for en iPad med mobilabonnement indtaster du mobildatanummeret.

For at lokalisere din iPad's mobildatanummer skal du på iPad'en trykke på Indstillinger, derefter Generelt, derefter Om, og derefter rulle ned til Mobildatanummer.

2. Fra Udbyder-menuen skal du vælge din mobiludbyder og derefter klikke på Send.

Hvis du bruger en anden leverandør end de anførte (gælder især for kunder udenfor USA), skal du sende linket til den e-mailadresse der hører til dit telefonnummer.

3. I sms'en, som du modtager, skal du klikke på linket for at åbne din browser.
  4. I browservinduet skal du klikke på Installér.
  5. Klik på Installér nu.
  6. Valgfrit: Hvis du har indstillet en adgangskodelås på din Apple-enhed, så vil du blive anmodet om at indtaste din Adgangskode.
  7. Indtast adgangskoden til din e-mailkonto og klik derefter på Næste.
  8. Så snart Verificeret besked vises, så klik på Færdig.

Sådan fjernes e-mailkonti fra din Apple-enhed

1. På din iOS-enhed skal du berøre Indstillinger, og derefter Generelt.
  2. Berør Profiler.
  3. Berør Fjern.
  4. Valgfrit: Hvis du har indstillet en adgangskodelås på din Apple-enhed, så vil du blive anmodet om at indtaste din Adgangskode.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.