GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Avancerede importteknikker

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Du kan administrere din liste over abonnenter og medlemskaber vha. en enkel filoverførsel i et korrekt format! Vi beskriver formatet her.

Bemærk: Denne vejledning er til avanceret administration af dine lister ved brug af en enkelt filupload. For noget mere ligetil, kan du få instruktioner i, hvordan du tilføjer abonnenter.

Der er fire forskellige funktioner. Disse er kolonneoverskrifter i den første række på dit regneark eller din CSV-fil:

FunktionHvad den gør...
suppress_listTilbageholder en kontaktperson udelukkende fra den nævnte liste.
unsuppress_listOphæver tilbageholdelse af en kontaktperson udelukkende for den nævnte liste.
remove_listFjerner kontaktpersonen fra den nævnte liste, men sletter eller tilbageholder ikke kontaktpersonen.
add_listTilføjer kontaktpersonen til den nævnte liste.

Konfigurer din fil

• E-mailadresser anføres i kolonnen længst til venstre med e-mail som overskrift.
  • Disse funktioner anføres i toppen som overskrifter i en hvilken som helst ønsket kombination eller rækkefølge.
  • Kun én funktion pr. kolonne.
  • Du kan gentage den samme funktion i en anden kolonne.
  • Navnet på listen, du vil administrere, anføres i cellen under funktionen i den række, der vedrører den e-mailadresse, det skal gælde for.

Eksempel:

Eksempel på fillayout til brug af avancerede listehåndteringsfunktioner.

Hvis du vil udføre flere funktioner for den samme kontaktperson, skal du blot tilføje en ny kolonne med en korrekt overskrift for funktionen og navnet på listen i samme række som e-mailen. Det vil sige, at din række med overskrifter kan indeholde:

e -mail, tilføj_liste, tilføj_liste, tilføj_liste, fjern_liste

Alle disse handlinger udføres, alt sammen på én gang, når du uploader din fil til dine abonnenter.

Næste trin

• Gem dit regneark som en CSV -fil for at opnå de bedste resultater.
  • Upload derefter din fil til dine abonnenter.