Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Begræns loginforsøg i WordPress

Når du begrænser antallet af loginforsøg, som en besøgende har på dit site, kan du forhindre bruteforce -loginforsøg. Den nemmeste måde at gøre dette på er at installere plugin Begræns login -forsøg med nedenstående trin.

Bemærk: Visse 1-trins eller automatiske installationer giver dig mulighed for at vælge at begrænse loginforsøg under konfigurationen. For at kontrollere, om du valgte dette under opsætningen, skal du blot kontrollere dine Indstillinger for indstillingen Begræns login -forsøg . Hvis det er tilgængeligt, kan du springe installationen over.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Plugins > Tilføj ny
  4. Søg efter Begræns login -forsøg
  5. Klik på Installér .
  6. Klik på Aktivér .
  7. Gå til Indstillinger > Begræns loginforsøg .

Fra siden Indstillinger kan du se og rydde lockouts, ændre hvor mange forsøg en bruger får, indstille hvor længe de er låst og angive, hvilken type meddelelser du får, når der opstår en låsning.