Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Begrænsninger for e-mailkonti

Følgende begrænsninger gælder for dine Workspace Email-konti:

• Størrelse på indgående e-mails – De e-mails, som du modtager, kan maksimalt fylde 30 MB. Dette er inklusive vedhæftede filer, der i alt maksimalt kan fylde 20 MB. Meddelelser, der er større end 30 MB, afvises af vores indgående server, og en bounceback-meddelelse sendes til afsenderen. Der er ingen begrænsninger for antallet af e-mails, du kan modtage. Da det kan påvirke ydeevnen at have et stort antal e-mails i indbakken, skal du forsøge at begrænse indbakken til 20.000 meddelelser.
  • Størrelse på udgående e-mails (SMTP-transmissioner) – E-mails, som du sender med SMTP, kan maksimalt fylde 30 MB. Dette er inklusive vedhæftede filer, der i alt maksimalt kan fylde 20 MB. Meddelelser, der er større end 30 MB, afvises af vores udgående server, og du får besked om dette.

Bemærk: Den modtagende mailserver kan have andre størrelsesbegrænsninger. Mange mail- og internetudbydere afviser e-mails, der er større end 5-10 MB.

• SMTP-relæer - SMTP-relæer giver dig mulighed for at sende e-mails via vores servere ved hjælp af tredjepartsklienter, såsom Microsoft Outlook®. For at forhindre spam indstiller vi som standard vores e-mail-konti til 250 SMTP-relæer pr. Dag. Du kan købe op til 250 ekstra relæer til maksimalt 500 om dagen. Se køb flere SMTP-relæer for mere information.

Bemærk: Virksomheds e-mail brugerne er som standard indstillet til 500 relæer om dagen, så der er ikke behov for at købe yderligere relæer på disse planer.

• E-mails pr. Mappe - Ingen mappe kan overstige 330.000 e-mails.
  • Mapper – En konto kan have mere end 2.000 mapper.
  • Sendte e-mails – For at forhindre spam er der sat en grænse for, hvor mange mailmodtagere du kan sende e-mails til. Denne grænse er 500 pr. dag. Der er en begrænsning på 200 sendte e-mails pr. minut og 300 pr. time. Alle distributionslister udvides til deres faktiske modtagerlister, og eventuelle forekomster af samme adresser flere gange i samme e-mail fjernes. Kontakt kundesupport for yderligere oplysninger.
  • Størrelse på udgående e-mails – En e-mail kan maksimalt fylde 30 MB inklusive vedhæftede filer. Dette betyder, at din meddelelse og eventuelle vedhæftede filer samlet ikke kan overskride 30 MB. Vedhæftede filer kan i alt maksimalt fylde 20 MB.
  • Antal adresser – Der er en begrænsning på 100 adresser for hver e-mail. De 100 adresser inkluderer kombinationer af felterne Til, CC og BCC. Hvis der i alt er mere end 100 adresser, viser vinduet til oprettelse af e-mails en fejlmeddelelse, og meddelelsen vil ikke blive sendt. Du skal gennemgå modtagerlisten og derefter sende din e-mail igen.

Antal modtagere: WebBased E-mail udvider alle distributionslister og aliasser til deres faktiske modtagere. Eventuelle forekomster af samme adresse i felterne Til, CC og BCC fjernes.
  • Sammenlign e-mail marketingplaner til udsendelse af store forsendelser.

• Adressebog – Du kan tilføje op til 10.000 kontakter til din adressebog.
  • Import af adressebog – Du kan importere op til 2.000 kontakter til din adressebog ad gangen.
  • Distributionslister – Du kan tilføje op til 100 kontakter til en enkelt distributionsliste.