Administreret WordPress Hjælp

Begrænsninger for redigering af filer

Hackere elsker at udnytte og ødelægge WordPress-sider, hvilket gør sikkerhed til en prioritet for alle, der bruger WordPress. For at hjælpe med at gøre WordPress-konti så sikre mod hacking som muligt pålægger vi strenge, sikkerhedsmæssige begrænsninger for, hvilke filer der kan redigeres.

Denne funktion betyder, at du kun kan redigere følgende mapper og filer på Administreret WordPress-konti:

• /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Du kan også redigere mapper eller filer, du selv overfører, som fx en php.ini-fil.