VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Begynd forfra med din server (provisionering)

Hvis du ønsker at vende tilbage til en "ren" konfiguration af din server, kan du klargøre den. Derved vender den tilbage til samme tilstand som en nykøbt server.

Klargøring sletter alt indhold på din servers harddisk og kan ikke fortrydes.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Ud for Styresystem skal du klikke på Slet og genopret.
  6. Udfyld følgende felter, og klik derefter på Slet og genopret:
    Felt Før følgende...
    Servernavn Indtast et navn til din server.
    Brugernavn Indtast et brugernavn, som du bruger, når du logger ind på din server.
    Adgangskode og
    Bekræft adgangskode
    Indtast en adgangskode, som du bruger, når du logger ind på serveren.
    Datacenterregion [Kommer snart] Vælg den lokalitet, hvor du vil oprette din server.
    Billede Vælg det operativsystem, som du vil bruge.
    Kontrolpanel Vælg det kontrolpanel, som du vil bruge.1
    Importér dine websites Vælg de cPanel-delte hostingskonti, som du ønsker at importere (flere oplysninger).

    1 Ikke alle kontrolpaneler er tilgængelige på alle billeder/operativsystemer. Du kan f.eks. ikke vælge cPanel, hvis du ønsker at bruge Fedora på din VPS. Hvis du vil bruge kontrolpanelet, skal du vælge et kompatibelt billed/operativsystem.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.