Administreret WordPress Hjælp

Behøver jeg sikkerhedskopiere mit Administreret WordPress-website?

Administreret WordPress lagrer 30 dages sikkerhedskopier for dig automatisk – du skal ikke gøre noget for at aktivere denne funktion.

Bemærk! Worker Plugin til Pro-konti er påkrævet, for at backups kan køre. (Pro-konti er tilgængelige i USA og Canada).

Hvis du vil benytte en af dine sikkerhedskopier til at gendanne dit website, skal du se en af disse artikler:

• Gendan mit site (for Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konti)
  • Gendan mit site (for Pro Administreret WordPress-konti, kun tilgængelige i USA og Canada)

Bemærk! Backups er kun tilgængelige for aktive Administreret WordPress-planer. Hvis planen fjernes på grund af mislykket fakturering, skal du gendanne fra lokale backups eller kontakte support for flere muligheder.