Administreret WordPress Hjælp

Behøver jeg sikkerhedskopiere mit Administreret WordPress-website?

Administreret WordPress lagrer 30 dages sikkerhedskopier for dig automatisk – du skal ikke gøre noget for at aktivere denne funktion.

Note: The Worker Plugin for Pro Accounts is required in order for backups to run. (Pro accounts are available in the U.S.A. and Canada.)

Hvis du vil benytte en af dine sikkerhedskopier til at gendanne dit website, skal du se en af disse artikler:

  • Gendan mit site (for Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-konti)
  • Gendan mit site (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)
  • (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)

Note: Backups are only available for active Managed WordPress plans. If the plan is removed due to failed billing, you will need to restore from local backups or contact support for additional options.

Next steps

More info


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.