Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bekræft, at WordPress er opdateret

Bekræft, at WordPress er opdateret Gør WordPress-versionen privat
Bloker PHP i mapper Fjern WordPress-readme-filen
Aktivér DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

En af de bedste måder at sikre, at du har et sikkert site, er ved at holde WordPress opdateret. Følgende trin hjælper dig med at holde dit site kørende med den nyeste version af WordPress.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Sucuri Sikkerhed > Indstillinger .
  4. Klik på fanen Hærdning .
  5. Find afsnittet med etiketten Bekræft WordPress -version .
  6. Hvis afsnittet er rødt, skal du klikke på knappen Anvend hærdning .

Hvis afsnittet bliver grønt, vil plugin'et nu holde din hjemmeside i gang med den seneste version af WordPress. Hvis afsnittet stadig er rødt, er denne funktion ikke kompatibel med din hosting, da den måske allerede gør automatiske opdateringer.