Bekræft domæneejerskab (HTML eller DNS)

Vi bruger ikke omdirigeringer, når vi validerer dit domæneejerskab.

Når du anmoder om et SSL-certifikat, vil vi muligvis bede dig om at bekræfte, at du styrer det domæne, hvortil du beder om certifikatet. Vi giver dig en af to muligheder for at gøre dette:

Fremgangsmåde Sådan virker det
HTML-side Upload en HTML-side med indhold, som vi angiver, til det højeste direktivniveau for websiten til det fællesnavn, som du bruger
DNS-fortegnelse Opret en TXT-fortegnelser, som vi angiver i dit domænenavns zonefil (DNS)

Hvilken type bekræftelse, du kan bruge, afhænger af den certifikattype, du beder om:

‌Certifikattype‌‌ HTML DNS
Standard
Deluxe
Udvidet validering
Jokertegn -
UCC

Klik på et af følgende links for at få retningslinjer angående de oplysninger, vi e-mailede til dig.

HTML-side

Du vil modtage en e-mail fra os med en unik identifikator, som vil være på en linje i e-mailen: "Dit unikke ID for disse metoder er [uniktID]."

1. Brug en app som Notepad eller TextEdit til at oprette en fil med navnet godaddy.html.
  2. Kopier dit unikke ID, og kun dit unikke ID, ind i filen. Hvis dit unikke ID f.eks. er 12345, skal indholdet i din nye .html-fil være:

12345
  3. Opret en mappe med navnet "/.well-known/pki-validation/" i websitets øverste mappe med det almindelige navn, du anvender. Normalt er dette websitets rodmappe – f.eks. en mappe navngivet coolexample.com. Se Hvad er min websites rodmappe? for flere oplysninger
  4. Placer den nye .html-fil i PKI-valideringsmappen Efter at du f.eks. har lagt filen dette sted, skal filens URL være http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html.
  5. Bekræft, at du kan få adgang til godaddy.html i en webbrowser, og følg derefter vejledningen i afsnittet Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn i artiklen.

Hvis der opstår problemer, og dit website er hostet hos os, kan disse artikler måske hjælpe dig:

DNS-fortegnelse

Du vil modtage en e-mail fra os med en TXT-værdi, som du skal bruge til at oprette i din domænenavns DNS-zonefil. Tilføjelse af denne TXT-fortegnelse vil slet ikke påvirke din website. Det er noget du kun kan se gennem et særligt redskab, som udfører DNS-opslag.

Du kan kun oprette TXT-fortegnelsen gennem det firma, hvis navneservere dit domænenavn bruger. Hvis dit domænenavn bruger vores navneservere, bedes du se Administrer DNS .

Brug følgende oplysninger til at oprette din TXT-fortegnelse:

Felt Hvad der skal indtastes
Navn (host) Skriv @
Værdi Skriv hele den TXT-værdi, vi har sendt til dig

Når du har oprettet DNS-fortegnelsen, skal du bruge instruktionerne i afsnittet Sådan bekræftes ejeskabet af dit domænenavn i denne artikel.

Efter du har uploadet HTML-siden eller oprettet TXT-fortegnelsen, skal du lade os det vide, så vi kan bekræfte dit ejerskab af domænenavnet.

Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Klik på Administrer ved siden af det certifikat, som du vil bruge.
  4. I kolonnen Handlinger klikker du på Vis status ved siden af det certifikat, som du vil bruge.
  5. Klik på Kontrollér min opdatering.

Det kan tage 5-10 timer for bekræftelsen er blive fuldført.