Bekræft min certifikatanmodning (Deluxe assurance)

Når du har anmodet om et Deluxe assurance SSL-certifikat, verificerer vi dit:

• Kontrol af domænenavnet i din anmodning
  • Identitet, adresse og telefonnummer

Verificering af domænekontrol

Vi verificerer, at du kontrollerer domænenavnet i din anmodning ved at kontrollere din GoDaddy-konto og offentligt tilgængelige fortegnelser i WHOIS-databasen.

Vi anmoder også nogle kunder om manuelt at bekræfte, at de kontrollerer deres domænenavne. Få flere oplysninger om den procedure her Bekræft domæneejerskab (HTML eller DNS).

Hvor længe varer proceduren?

Som regel tager verificeringsproceduren mindre end 1 hverdag. Dog afhænger manuelle verificeringsprocedurer af, at brugeren udfører opgaven.

Identitetsbekræftelse

Vi verificerer, at du er eller repræsenterer selskabet, som vi udsteder certifikatet til, ved at bede dig om at indsende dokumenter, der indeholder følgende oplysninger:

• Dit eller organisationens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi ringer til, inden vi udsteder dit certifikat)

Dokumenterne, vi accepterer, afhænger af, om certifikatet skal udstedes til en privatperson eller en organisation.

Privatperson

• Regeringsudstedt foto-id
  • Regning fra forsyningsværk, eller kontoudtog fra bank eller kreditkort, som viser adresse og telefonnummer

Organisationer

• Erhvervslicens
  • CVR og momsregistreringsbevis (hverken nummeret eller FEIN alene er accepteres)
  • DBA-dokumentation (Doing Business As)
  • Dokumentation for fiktivt navn
  • CPR-nummer eller CVR-registreringsbevis
  • Certifikat for skattedispensation for nonprofitorganisation
  • Stiftelsesoverenskomst
  • Regning fra forsyningsværk, eller kontoudtog fra bank eller kreditkort, som viser adresse og telefonnummer
  • Attesteringsbrev fra en advokat eller statsautoriseret revisor

Hvor længe varer proceduren?

Vi behandler anmodningen inden for tre hverdage efter modtagelse af din dokumentation.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvad vi har brug for, at du gør herefter, kan du finde vores supportnummer i dit SSL-kontrolpanel. Det vises i højre side lige under statusindikatoren.

Næste trin

Når du har bekræftet, at du kontrollerer domænenavnet, afhænger næste trin af, hvor du bruger certifikatet:

Beliggenhed Næste trin
VPS eller dedikeret server, som du kontrollerer Downloading af et SSL-certifikate
Et hvilket som helst andet produkt fra GoDaddy Vi udfører SSL-installationen for dig – så du skal ikke gøre mere!