SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bekræft min certifikatanmodning (kode og driversignering)

Når du har anmodet om en kode eller et driversigneringscertifikat , bekræfter vi dit:

• Organisationens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi ringer til, inden vi udsteder dit certifikat)

Dokumenter, der skal leveres

For at give os disse oplysninger kræver vi mindst én af følgende dokumenter:

• Erhvervslicens
  • CVR og momsregistreringsbevis (hverken nummeret eller FEIN alene er accepteres)
  • "DBA"-dokumentation (Doing Business As)
  • Dokumentation for fiktivt navn
  • CPR-nummer eller CVR-registreringsbevis
  • Certifikat for skattedispensation for nonprofitorganisation
  • Stiftelsesoverenskomst
  • Regning fra forsyningsværk, eller kontoudtog fra bank eller kreditkort, som viser adresse og telefonnummer
  • Attesteringsbrev fra en advokat eller statsautoriseret revisor

Bemærk: Vi udsteder ikke kode- eller driversigneringscertifikater til enkeltpersoner. de kan kun udstedes til organisationer såsom virksomheder.

Hvor længe varer proceduren?

Vi behandler anmodningen inden for tre hverdage efter modtagelse af din dokumentation.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvad vi har brug for, at du gør herefter, kan du finde vores supportnummer i dit SSL-kontrolpanel. Det vises i højre side lige under statusindikatoren.