SSL-certifikater Hjælp

Bekræft min certifikatanmodning (Standard assurance)

Når du har anmodet om et SSL-certifikat med standard sikringsniveau, skal du bekræfte, at du har rettighederne til alle de domænenavne, der er opgivet i din anmodning.

Hvis dit SSL-certifikat ligger på samme GoDaddy-konto som domænerne på anmodningen, skal du ikke bekræfte, at du har rettighederne til domænet – det gør vi for dig. Hvis dit SSL-certifikat ligger på en anden konto end domænet/domænerne på anmodningen, skal du anvende en af følgende metoder til at bekræfte, at du har rettighederne til domænet/domænerne:

• Vi sender et bekræftelseslink til et antal e-mailadresser på domænet/domænerne. Det drejer sig om følgende e-mailadresser: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ eller webmaster@. Hvis du ikke allerede har sådan en e-mailadresse, skal du oprette en, og så sender vi dig linket inden for 24 timer. Når du klikker på linket i e-mailen, bekræfter du, at du har rettighederne til domænet.
  • Hvis dit SSL-certifikat ikke ligger på samme konto som dit domæne/dine domæner, og du ikke kan oprette en e-mailadresse på domænet/domænerne, skal du bekræfte, at du har rettighederne til domænenavnet/-navnene via DNS eller HTML. Få flere oplysninger om den procedure her Bekræft domæneejerskab (HTML eller DNS) .

Når du har bekræftet, at du har rettighederne til domænet/domænerne, modtager du dit certifikat inden for en arbejdsdag. Husk, at du ved manuelle bekræftelsesprocedurer skal gøre det, du bliver bedt om, og at certifikatet ikke bliver udstedt, før du har bekræftet, at du har rettighederne til domænenavnet/domænenavnene.

Har du brug for hjælp?

Kontakt kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at gennemføre domænebekræftelsen.

Næste trin

Når vi har fået bekræftet, at du har rettighederne til domænenavnet/domænenavnene, og vi har udstedt dit SSL-certifikat, afhænger det af, hvor du skal anvende certifikatet, hvad du så skal gøre:

Beliggenhed Næste trin
Primært domænenavn på et GoDaddy-produkt Vi foretager SSL-installationen for dig, så længe SSL-certifikatet ligger på hostingproduktets primære domæne. Det kan være nødvendigt at omdirigere trafikken til din hjemmeside fra HTTP til HTTPS.
Sekundært/yderligere domænenavn på en cPanel-hostingkonto Download dit SSL-certifikat, og installer certifikatet manuelt på din cPanel-konto
VPS, dedikerede servere og andre hostingudbydere Hent filerne til mit SSL-certifikat