Bekræft min certifikatanmodning (Standard assurance)

Når du har anmodet om et Standard assurance SSL-certifikat, verificerer vi, at du kontrollerer domænenavnet i din anmodning ved at kontrollere din GoDaddy-konto og offentligt tilgængelige fortegnelser i WHOIS-databasen.

Vi anmoder også nogle kunder om manuelt at bekræfte, at de kontrollerer deres domænenavne. Få flere oplysninger om den procedure her Bekræft domæneejerskab (HTML eller DNS).

Hvor længe varer proceduren?

Som regel tager verificeringsproceduren mindre end 1 hverdag. Dog afhænger manuelle verificeringsprocedurer af, at brugeren udfører opgaven.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvad vi har brug for, at du gør herefter, kan du finde vores supportnummer i dit SSL-kontrolpanel. Det vises i højre side lige under statusindikatoren.

Næste trin

Når du har bekræftet, at du kontrollerer domænenavnet, afhænger næste trin af, hvor du bruger certifikatet:

Beliggenhed Næste trin
VPS eller dedikeret server, som du kontrollerer Downloading af et SSL-certifikate
Et hvilket som helst andet produkt fra GoDaddy Vi udfører SSL-installationen for dig, så længe at SSL er på hostingproduktets primære domæne.