SSL-certifikater Hjælp

Bekræft mit certifikatanmodning

Inden vi kan udstede dit certifikat, er det obligatorisk at vi bekræfter, at du har rettighederne til det/de domæne/r, du ønsker certifikat til. I forbindelse med certifikater til udvidet validering og organisationsvalidering skal vi også bekræfte din identitet, og at du er kvalificeret til denne type certifikat.

For at få det hele til at gå lidt hurtigere, så du kan koncentrere dig om andre opgaver, forsøger vi at gennemføre valideringen med de oplysninger, som vi allerede har eller kan få fra tredjeparter. Hvis yderligere information er nødvendig, vil et medlem af vores valideringsteam kontakte dig og fortælle, hvad de har brug for fra dig for at godkende dit certifikat.

For at hjælpe dig med at få udstedt dit certifikat så hurtigt som muligt, skal du holde øje med e-mails og opkald fra vores valideringsteam og sørge for, at teamet får de ønskede oplysninger, så hurtigt du kan. Almindeligvis udsteder vi certifikater inden for 24 timer efter, at alle de nødvendige oplysninger til at godkende certifikatet er modtaget.

For alle certifikater gælder det, at vi sender dig en e-mail, når dit certifikat er udstedt.

Næste trin

Når vi har udstedt dit SSL-certifikat, afhænger dit næste skridt af, hvor du anvender certifikatet.

Beliggenhed Næste trin
Primært domænenavn på et GoDaddy-produkt Vi udfører SSL-installationen for dig, hvis SSL-certifikatet ligger på hosting-produktets primære domæne. Det kan være nødvendigt at omdirigere trafikken til din hjemmeside fra HTTP til HTTPS.
Addon-domæner, VPS, dedikerede servere og andre hostingudbydere

Trin 3. Download dit certifikat!

Hvis du vil vide mere om verifikationsprocessen, se Bekræft min domænekontrol og er berettiget til et SSL -certifikat.