SSL-certifikater Hjælp

Bekræft mit certifikatanmodning

Når du har anmodet om et SSL-certifikat med standard sikringsniveau, skal du bekræfte, at du har rettighederne til alle de domænenavne, der er opgivet i din anmodning.

Klik på billedet, som stemmer overens med den type SSL-certifikat, som du køber:

(Ikke hvad du ser?)

Hvis dit SSL-certifikat ligger på samme GoDaddy-konto som domænerne på anmodningen, skal du ikke bekræfte, at du har rettighederne til domænet – det gør vi for dig. Hvis dit SSL-certifikat ligger på en anden konto end domænet/domænerne på anmodningen, skal du anvende en af følgende metoder til at bekræfte, at du har rettighederne til domænet/domænerne:

• Vi sender et bekræftelseslink til et antal e-mailadresser på domænet/domænerne. Det drejer sig om følgende e-mailadresser: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ eller webmaster@. Hvis du ikke allerede har sådan en e-mailadresse, skal du oprette en, og så sender vi dig linket inden for 24 timer. Når du klikker på linket i e-mailen, bekræfter du, at du har rettighederne til domænet.
  • Hvis dit SSL-certifikat ikke ligger på samme konto som dit domæne/dine domæner, og du ikke kan oprette en e-mailadresse på domænet/domænerne, skal du bekræfte, at du har rettighederne til domænenavnet/-navnene via DNS eller HTML. Få flere oplysninger om den procedure her Bekræft domæneejerskab (HTML eller DNS) for mit SSL-certifikat .

Når du har bekræftet, at du har rettighederne til domænet/domænerne, modtager du dit certifikat inden for en arbejdsdag. Husk, at du ved manuelle bekræftelsesprocedurer skal gøre det, du bliver bedt om, og at certifikatet ikke bliver udstedt, før du har bekræftet, at du har rettighederne til domænenavnet/domænenavnene.

Næste trin

Når vi har fået bekræftet, at du har rettighederne til domænenavnet/domænenavnene, og vi har udstedt dit SSL-certifikat, afhænger det af, hvor du skal anvende certifikatet, hvad du så skal gøre:

Beliggenhed Næste trin
Primært domænenavn på et GoDaddy-produkt Vi foretager SSL-installationen for dig, så længe SSL-certifikatet ligger på hostingproduktets primære domæne. Det kan være nødvendigt at omdirigere trafikken til din hjemmeside fra HTTP til HTTPS.
Addon-domæner, VPS, dedikerede servere og andre hostingudbydere

Trin 3. Download dit certifikat!

Når du har anmodet om et Deluxe assurance SSL-certifikat, skal du følge disse trin:

1. Bevis, at du administrerer domænenavnene.
  2. Bekræft din Identitet, adresse og telefonnummer.

Hvis du anmodede om et certifikat med forlænget validering, skal du også bekræfte, at din firma er berettiget til forlænget validering.

Bevis, at du administrerer domænenavnene

Hvis dit SSL-certifikat ligger på samme GoDaddy-konto som domænerne på anmodningen, skal du ikke bekræfte, at du har rettighederne til domænet – det gør vi for dig. Hvis dit SSL-certifikat ligger på en anden konto end domænet/domænerne på anmodningen, skal du anvende en af følgende metoder til at bekræfte, at du har rettighederne til domænet/domænerne:

• Vi sender et bekræftelseslink til et antal e-mailadresser på domænet/domænerne. Det drejer sig om følgende e-mailadresser: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ eller webmaster@. Hvis du ikke allerede har sådan en e-mailadresse, skal du oprette en, og så sender vi dig linket inden for 24 timer. Når du klikker på linket i e-mailen, bekræfter du, at du har rettighederne til domænet.
  • Hvis dit SSL-certifikat ikke ligger på samme konto som dit domæne/dine domæner, og du ikke kan oprette en e-mailadresse på domænet/domænerne, skal du bekræfte, at du har rettighederne til domænenavnet/-navnene via DNS eller HTML. Få flere oplysninger om den procedure her Bekræft domæneejerskab (HTML eller DNS) for mit SSL-certifikat .

Bevis din identitet

Du beviser din identitet ved at sende os dokumenter, som indeholder følgende information:

• Dit eller organisationens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi ringer til, inden vi udsteder dit certifikat)

Dokumenterne, vi accepterer, afhænger af, om certifikatet skal udstedes til en privatperson eller en organisation. Et medlem fra vores verifikationsteam vil kontakte dig angående denne dokumentation.

Privatperson

• Regeringsudstedt foto-id
  • Regning fra forsyningsværk, eller kontoudtog fra bank eller kreditkort, som viser adresse og telefonnummer

Organisationer

• Erhvervslicens
  • CVR og momsregistreringsbevis (hverken nummeret eller FEIN alene er accepteres)
  • "DBA"-dokumentation (Doing Business As)
  • Dokumentation for fiktivt navn
  • CPR-nummer eller CVR-registreringsbevis
  • Certifikat for skattedispensation for nonprofitorganisation
  • Stiftelsesoverenskomst
  • Regning fra forsyningsværk, eller kontoudtog fra bank eller kreditkort, som viser adresse og telefonnummer
  • Attesteringsbrev fra en advokat eller statsautoriseret revisor

Hvor lang tid tager det at behandle et deluxe assurance-certifikat?

Vi behandler anmodningen inden for tre hverdage efter modtagelse af din dokumentation.

Bekræft din kvalifikation for udvidet registrering

Et medlem fra vores verifikationsteam vil kontakte dig angående denne dokumentation, som er nødvendig for at udstede dit certifikat. Dokumentationsanmodninger kan inkludere:

• Erhvervslicens
  • "DBA"-dokumentation (Doing Business As)
  • Dokumentation for fiktivt navn
  • Stiftelsesoverenskomst
  • Certifikatanmodning underskrevet af den, som anmoder om certifikatet og godkenderen af certifikatet
  • Underskrevet kontaktaftale for alle indledende anmodninger og ændringer til autoriserede underskriver
  • Notarielt bekræftet personlig erklæring om bekræftelse (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Notarielt bekræftet ansigt-til-ansigt erklæring om bekræftelse (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Notarielt bekræftet kopi af det foto-id, som bruges til at identificere validering (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Verificeret udtalelse eller certificeret brev fra en statsautoriseret revisor, afhængig af resultaterne fra andre valideringsmetoder

Hvor lang tid tager det at behandle et certifikat med forlænget validering?

Hele proceduren for verificering af din virksomhedsregistrering kan tage et par uger.

Har du brug for hjælp?

Kontakt kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at gennemføre domænebekræftelsen eller om hvilken dokumentation er nødvendig..

Næste trin

Når du har bekræftet, at du kontrollerer domænenavnet, afhænger næste trin af, hvor du bruger certifikatet:

Beliggenhed Næste trin
Primært domænenavn på et GoDaddy-produkt Vi foretager SSL-installationen for dig, så længe SSL-certifikatet ligger på hostingproduktets primære domæne. Det kan være nødvendigt at omdirigere trafikken til din hjemmeside fra HTTP til HTTPS.
Addon-domæner, VPS, dedikerede servere og andre hostingudbydere

Trin 3. Download dit certifikat!