Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bekræft mit domæneejerskab hos en anden virksomhed

Hvis du vil konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne hos en anden virksomhed (ikke hos GoDaddy), skal du ændre dine DNS -indstillinger to gange. Én gang med en TXT -bekræftelsesfortegnelse for at bekræfte dit domæneejerskab, og en anden gang med resten af dine Microsoft 365 DNS -oplysninger for at indstille din mail -destination.

Den TXT -postværdi, som du skal oprette, findes på din Microsoft 365 -konto. Hvis du har brug for at logge ind igen, skal du vælge Hjælp mig med at løse dette .

1. Log på din konto hos det andet firma.
  2. Find, hvor du vil tilføje en TXT -fortegnelse, og indtast de oplysninger, som vi viser, på din Microsoft 365 -konto.

Hjælp til specifikke virksomheder:

Hjælp fra andre virksomheder:

Relateret trin

• Få GoDaddy til at kontrollere din TXT -fortegnelse ved at logge på din Microsoft 365 -konto og vælge Jeg indstillede min TXT -fortegnelse. Kontrollér venligst! Når dit ejerskab er bekræftet, ser du resten af din Microsoft 365 -installationsvejledning. Brug disse til at indstille din Microsoft 365 -maildestination for dit domæne .