Bekræft mit domæneejerskab hos en anden virksomhed

Hvis du vil konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne hos en anden virksomhed (ikke hos GoDaddy), skal du ændre dine DNS -indstillinger to gange. Én gang med en TXT -bekræftelsesfortegnelse for at bekræfte dit domæneejerskab, og en anden gang med resten af dine Microsoft 365 DNS -oplysninger for at indstille din mail -destination.

Du kan finde din TXT -postværdi i din E & Office -dashboard (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode). Hvis du har brug for at logge ind igen, skal du vælge Hjælp mig med at ordne dette .

1. Log på din konto hos det andet firma.
  2. Find, hvor du vil tilføje en TXT -fortegnelse, og indtast oplysningerne fra din e & Office -dashboard.

For at bekræfte din TXT -fortegnelse skal du logge på din konto og derefter vælge Jeg indstillede min TXT -fortegnelse. Kontrollér venligst! . Når dit domæneejerskab er bekræftet, får du vist resten af din Microsoft 365 -installationsvejledning. Følg trinnene og indstil din Microsoft 365 -maildestination for dit domæne .

Hjælp til specifikke virksomheder:

Hjælp fra andre virksomheder: