Bekræft mit domæneejerskab hos en anden virksomhed

Hvis du vil konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne hos en anden virksomhed (ikke hos GoDaddy), skal du ændre dine DNS -indstillinger to gange. Én gang med en TXT -bekræftelsesfortegnelse for at bekræfte dit domæneejerskab, og en anden gang med resten af dine Microsoft 365 DNS -oplysninger for at indstille din mail -destination.

Den TXT -fortegnelsesværdi, som du skal oprette, findes i din E & Office -dashboard (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode). Hvis du har brug for at logge ind igen, skal du vælge Hjælp mig med at løse dette .

1. Log på din konto hos det andet firma.
  2. Find, hvor du vil tilføje en TXT -fortegnelse, og indtast de oplysninger, som vi viser i din e & Office -dashboard.

Hjælp til specifikke virksomheder:

Hjælp fra andre virksomheder:

Relateret trin

• Få GoDaddy til at kontrollere din TXT -fortegnelse ved at logge på din e & Office Dashboard og vælge Jeg indstillede min TXT -fortegnelse. Kontrollér venligst! Når dit ejerskab er bekræftet, ser du resten af din Microsoft 365 -installationsvejledning. Brug disse til at indstille din Microsoft 365 -maildestination for dit domæne .