Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bekræft mit domæneejerskab med eNom

Hvis du vil konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne på eNom, skal du ændre dine eNom DNS -indstillinger to gange. Én gang med en TXT -bekræftelsesfortegnelse for at bekræfte dit domæneejerskab og en anden gang med resten af dine Microsoft 365 DNS -oplysninger for at indstille din e -mail -destination.

Den TXT -postværdi, som du skal oprette, findes på din Microsoft 365 -konto. Hvis du har brug for at logge ind igen, skal du vælge Hjælp mig med at løse dette .

1. Log på din eNom -konto .
  2. I afsnittet Domæner skal du vælge Mine domæner .
  3. Hvis du har flere domænenavne, skal du vælge det domænenavn, som du vil redigere.
  4. I området Administrer domæne vælger du Værtsfortegnelser.
  5. Indtast følgende indstillinger:
    • Værtsnavn : @
    • Fortegnelsestype : TXT
    • Adresse : Den TXT -værdi, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  6. Vælg Gem.

Kontakt eNoms kundesupport på 1 (425) 274-4500, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Relateret trin

• Få GoDaddy til at kontrollere din TXT -fortegnelse ved at logge på din Microsoft 365 -konto og vælge Jeg indstillede min TXT -fortegnelse. Kontrollér venligst! Når dit ejerskab er bekræftet, ser du resten af din Microsoft 365 -installationsvejledning. Brug disse til at indstille din Microsoft 365 -maildestination for dit eNom -domæne .

Flere oplysninger

• Lær mere fra eNom .