Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bekræft mit domæneejerskab med Network Solutions

Hvis du vil konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne hos Network Solutions, skal du ændre dine Network Solutions DNS -indstillinger to gange. Én gang med en TXT -bekræftelsesfortegnelse for at bekræfte dit domæneejerskab og en anden gang med resten af dine Microsoft 365 DNS -oplysninger for at indstille din e -mail -destination.

Den TXT -postværdi, som du skal oprette, findes på din Microsoft 365 -konto. Hvis du har brug for at logge ind igen, skal du vælge Hjælp mig med at løse dette .

1. Log på din Network Solutions -konto .
  2. Vælg Administrer konto .
  3. Vælg Mine domænenavne .
  4. Vælg Rediger avancerede DNS -fortegnelser
  5. Rul til Tekst (TXT -fortegnelser), og vælg Rediger TXT -fortegnelser .
  6. Indtast følgende:
    • Værtsnavn : @
    • TTL : 7200
    • Tekst : Indtast den TXT -værdi, som vi e -mailede til dig.
  7. Vælg Fortsæt .

Kontakt Network Solutions kundesupport på 1 (888) 642-0209, hvis du har brug for yderligere hjælp.