Besvar WP Premium -supportanmodninger

Til tider kan en WP Premium Support -udvikler have brug for flere oplysninger, før de kan fuldføre din anmodning. Du kan sende meddelelser til udviklerne fra dit dashboard.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn dit WP Premium Support -dashboard ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Vælg det pågældende domæne i rullemenuen
  3. Klik på det pågældende opgavenummer i kolonnen Opgave # for at åbne historikken for den pågældende anmodning
  4. Brug området Send en meddelelse til at kontakte WP Premium Support -udviklerne om denne opgave
    1. Indtast dine kommentarer eller svar, hvor der står " Skriv her "
    2. Klik på knappen Gennemse filer for at tilføje eventuelle relaterede filer
    3. Gennemse din lokale computer efter den relaterede fil, og vælg den
    4. Klik på OK
  5. Når du er klar til at svare, skal du klikke på knappen Send .

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende en udfyldt anmodning, kan den åbnes ved blot at besvare billetten fra denne samme side når som helst inden for 14 dage efter, hvornår den blev fuldført.

Flere oplysninger: