Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Besvarelse af tilbud, når du køber domænenavne

Når du køber et domænenavn gennem GoDaddy Auctions®, kan du afgive et tilbud på et domænenavn, selvom det er under den påkrævede pris, så længe det overstiger det mindste tilbudsbeløb. Sælgeren kan acceptere, modvirke eller afvise dit tilbud. Til gengæld kan du acceptere eller afvise ethvert modtilbud.

Fordi modtilbud kun er bindende i syv dage, skal du svare inden for syv dage, ellers vil tilbudet udløbe. Hvis et tilbud eller modtilbud accepteres inden for syv dage, er transaktionen bindende og skal gennemføres.

At afgive et modtilbud til en sælger

1. Log på GoDaddy -auktioner .
  2. Hold musen over budlisten, og vælg Budgivning.
  3. Klik på (# tilbud) for at se domænenavnet.
  4. Klik på Tæller .
  5. I feltet Modbudstilbud skal du angive det beløb, du vil tilbyde.
  6. Klik på Counter Offer .
  7. Læs og accepter servicebetingelserne.
  8. Klik på Bekræft .
  9. Bemærk: Efter modtagelse af et tilbud på et domænenavn kan sælgere vælge at konvertere deres notering til en 7-dages offentlig auktion. Hvis dette sker, indstilles dit tilbud som det første bud, og domænenavnet føjes til din budliste. Hvis du afgav et tilbud, der ikke blev accepteret, føjes domænenavnet til din overvågningsliste. Du kan få yderligere oplysninger iOfte stillede spørgsmål om auktioner

For at acceptere en sælgers tilbud eller modtilbud

1. Log på GoDaddy -auktioner .
  2. Hold musen over budlisten, og vælg Budgivning.
  3. Klik på (# tilbud) for at se tilbuddet.
  4. Klik på Accepter for at se oplysninger om tilbuddet.
  5. Klik på Accepter tilbud for at acceptere tilbuddet.
  6. Læs og accepter bekræftelsen.
  7. Klik på Bekræft .