Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Betal for dit nye domæne

Trin 3 i Domænemæglertjenesten: en købers køreplan -serie.

Dit perfekte domænenavn er klar til køb. Din domænemægleragent forhandlede på dine vegne med den nuværende domæneejer om en aftalt salgspris. Nu er det tid til at betale for dit domæne!

Din mægleragent vil kontakte dig for at se, hvordan du vil betale for dit nye domænenavn. Vi føjer domænet til din indkøbsvogn for dig, så du skal kun behandle indkøbsvognen. Eller din mægleragent kan behandle betaling på dine vegne, hvis du har aftalt det.

For at få processen til at fungere problemfrit, skal du gennemgå dine betalingsmetodoplysninger på din konto eller tilføje en ny betalingsmetode .