GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Billedtekster

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.
  1. Når du har tilføjet et billede til din kampagne, skal du klikke på blyantikonet under billedet.
  2. I det pop op-vindue, du ser, skal du indtaste din billedtekst i feltet Billedtekst: og trykke på Gem.

Billedteksten vises øverst på billedet, mens du er i redigeringstilstand.

Klik blot på knappen Eksempel øverst til venstre i modulet for at se billedteksten under billedet, som den bliver, når det sendes.