Bliv vært for en blog på mit website

By adding a blog to your website, you can quickly post new content to engage visitors. Daily tips, eye-catching photos, tasty recipes, or industry insights — blog items don't need to be long. Frequency counts more than perfection: The point is to make your site stand out in the digital crowd. (The blog feature supports only English.)

Bemærk: Hvis du blot vil linke til en anden websides blog, skal du se

.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på det grønne plustegn for at tilføje en sektion til din side.
    Klik på den grønne plus-knap
  4. Klik på panelet Blog.
    klik på blog
  5. Klik på det layout, du vil bruge.
    vælg layout
  6. Når en bekræftelse vises kortvarigt, skal du klikke på Min blog for at komme i gang med at tilpasse dine blogindstillinger.
  7. Sørg for at vælge My New Website Builder blog, og, efter ønske, ændre Sektionsoverskrift. I layouts kan du, hvor der er muligt, tilføje Afsnittet Introduktion.
    skift indstillinger

Bemærk: Du kan når som helst klikke på pilen Skift layout for at vælge en anden indstilling.

8. Når du er færdig, skal du klikke på Administrer blog for at begynde at oprette blogindlæg
    Klik på administrer blog