Bloker eller fjern blokering af afsendere som uønsket e -mail

Din e -mailserver scanner indgående meddelelser for visse egenskaber, der identificerer den som uønsket skrammel. Du kan blokere en e -mailadresse eller et domæne, så dets meddelelser altid betragtes som uønskede. Eller hvis du ikke vil flytte meddelelser til din mappe med uønsket e -mail, skal du identificere e -mailadressen eller domænet som en sikker afsender.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail > Uønsket e -mail .
    Panelet til venstre viser Mail og Skriv og svar
  4. For at blokere afsenderen skal du under Blokerede afsendere og domæner vælge Tilføj . Eller for at identificere afsenderen som sikker skal du under Tilføj afsendere og domæner vælge Tilføj.
  5. Indtast e -mailadressen eller domænet, og vælg Enter -nøglen ( Returnøgle på Mac).
  6. Vælg Gem i nederste højre hjørne.

Kom tilbage her når som helst tilblyantknap rediger ellerKnap til papirkurv slette blokerede eller sikre afsendere.

Relaterede trin

• Du kan også markere en individuel meddelelse som uønsket eller ikke som uønsket. Åbn meddelelsen, og vælg Uønsket > fra den øverste værktøjslinje . Uønsket for at flytte den fra din indbakke til mappen Uønsket e -mail, eller vælg Ikke uønsket > Ikke uønsket for at flytte den fra mappen Uønsket e -mail til din indbakke.
  • Blokerede eller sikre afsendere gælder også for Outlook til Windows eller Mac. Hvis du ikke kan se dine ændringer, skal du sørge for, at din Outlook er konfigureret med Exchange .

Flere oplysninger

• Du kan have op til 1.024 e -mailadresser eller domæner som blokerede eller sikre afsendere. Hvis du vælger filteret Kun tillid til e -mail fra adresser på listen Safe senders and domains list og Safe mailing lists , tilføjes dine kontaktpersoner til listen Safe, hvilket måske får dig til at nå grænsen. Brug af domæner i stedet for e -mailadresser kan være med til at reducere listen.
  • Meddelelser slettes permanent fra mappen Junk Email 30 dage efter deres ankomst.