Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bloker IP -adresser fra min Linux -hostingkonto

Brug IP -blokeringen i cPanel til at forhindre IP -adresser i at få adgang til din Linux -hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Sikkerhed skal du klikke på IP -blokering .
  5. I feltet Tilføj en IP eller Område skal du indtaste den IP -adresse eller det område, som du vil blokere, og derefter klikke på Tilføj .