Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bloker PHP i mapper

Bekræft, at WordPress er opdateret Gør WordPress-versionen privat
Bloker PHP i mapper Fjern WordPress-readme-filen
Aktivér DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

En af måderne til at kompromittere et site er, at PHP -filer indsprøjtes i dine WordPress -mapper og udføres derfra. Følgende trin hjælper dig med at blokere PHP -filer i disse mapper, men du vil gerne teste dit site -funktionalitet for at sikre, at disse indstillinger ikke forstyrrer dit tema og dine plugins.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Sucuri Sikkerhed > Indstillinger .
  4. Klik på fanen Hærdning .
  5. Find afsnittet med etiketterne Bloker PHP -filer i Uploads Directory .
  6. Hvis afsnittet er rødt, skal du klikke på knappen Anvend hærdning .
  7. Gentag de to foregående trin for Bloker PHP-filer i WP-CONTENT-bibliotek og Bloker PHP-filer i WP-INKLUDERER bibliotek

Hvis afsnittet bliver grønt, kunne pluginnet aktivere denne funktion. Hvis afsnittet stadig er rødt, har plugin'et ikke tilladelse til at foretage denne ændring.