Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug af 301 Side -omdirigeringer

Hvis du omdøbte eller flyttede sider på dit website, kan en 301 -omdirigering dig automatisk omdirigere besøgende og søgemaskinespiders til dine nye sider, mens du opretholder din søgemaskineplacering.

Du kan f.eks. Omdirigere trafik fra oldpage.php (.asp eller .jsp) til " http://www.newdomain.com/newpage.html " og bevare din søgemaskineplacering og backlinks.

Brug koden nedenfor til at omdirigere trafik til dine sider ved hjælp af en 301 -omdirigering.

Bemærk: I nedenstående kodeeksempler skal du erstatte "oldpagename" med navnet på din gamle webside, hvorfra du vil omdirigere trafik, og erstatte "newpage.html" med navnet på den nye webside, som du vil omdirigere trafik til.

PHP

Gem dette som oldpagename.php

? php > header ("HTTP/1.1 301 permanent flyttet"); sidehoved ("Location: http://www.newdomain.com/newpage.html "); afslut (); ? >

ASP

Gem dette som oldpagename.asp

%@ Language = VBScript % > % Response.Status = "301 Permanent flyttet" Response.AddHeader "Placering", " http://www.new-url.com " % >

ASP.NET

Gem dette som oldpagename.aspx

script sprog = "c#" runat = "server"> privat ugyldigt Page_Load (objektsender, System.EventArgs e) {Response.Status = "301 Flyttet permanent"; Response.AddHeader ("Placering", " http://www.new-url.com "); \} /script >

.htaccess

Når du bruger en Linux-server med aktiveret Apache Mod-Rewrite-modul, kan du oprette en .htaccess-fil for at sikre, at alle anmodninger til coolexample.com viderestilles til www.coolexample.com, hvor "coolexample.com" er dit domæne. Gem .htaccess -filen i dit gamle websites rodmappe, som er den samme mappe som din indeksfil. Du kan oprette en .htaccess -fil med følgende kode:

RewriteEngine on rewritecond %{http_host} ^coolexample.com [nc] rewriterule ^(.*) $ http://www.coolexample.com/$1 [r = 301, nc]

IIS på VPS eller dedikeret server

Når du bruger en Windows -server, kan du omdirigere til en 301 -side ved hjælp af IIS.

1. I Internet Services Manager skal du vælge den fil eller mappe, som du vil viderestille.
  2. Fra menuen med højreklik skal du vælge en omdirigering til en URL-adresse .
  3. Angiv filnavnet på den side, som du vil viderestille til.
  4. Vælg Den nøjagtige URL, der er angivet ovenfor .
  5. Vælg En permanent omdirigering for denne ressource .
  6. Klik på Anvend .