SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug af CAA -fortegnelser med dit SSL -certifikat

En CAA -fortegnelse (Certificate Authority Authorization) kan bruges til at angive, hvilke certifikatmyndigheder (CA'er) der har tilladelse til at udstede certifikater til dine domæner. CAA -fortegnelser opretter også meddelelsesregler for, hvornår et certifikat anmodes om fra en CA, som ikke er tilladt af domæneejeren.

CAA -fortegnelseskontrol

Når du anmoder om et SSL -certifikat fra GoDaddy, kontrollerer vi dit domænes DNS for en CAA -fortegnelse. Hvis der ikke er nogen fortegnelse, fortsætter dit certifikat gennem udstedelsesprocessen. Når du anmoder om et SSL -certifikat for et domæne, der har en CAA -fortegnelse, og hvis GoDaddy er angivet i den pågældende fortegnelse, vil vi fortsætte med udstedelsesprocessen. Hvis der er listet noget andet end godaddy.com eller starfieldtech.com i den fortegnelse, kan vi ikke udstede certifikatet til dig. Certifikatet vil blive afvist, og en e -mail vil automatisk blive sendt til anmoder og e -mailadressen på CAA -fortegnelsen.

Oprettelse af en CAA -fortegnelse

Du kan oprette en CAA -post med din DNS -vært for at begrænse, hvilke CA'er der kan udstede et SSL -certifikat til dine domæner. For at gøre dette skal du kontakte din DNS -udbyder og få dem til at angive enten godaddy.com eller i CAA -fortegnelsen.