Brug af en SSL med dit WordPress -administratorpanel

Du skal have et SSL -certifikat installeret og konfigureret på din delte hostingkonto, før du fortsætter med installationen af WordPress®. Hvis du ikke har et SSL, kan vi hjælpe. Klik her for at få flere oplysninger.

Bemærk: Hvis du bruger Administreret WordPress, håndterer vi dette automatisk for dig.

For at aktivere WordPress og SSL skal du redigere din wp-config.php-fil. Du kan downloade denne fil fra din konto via FTP eller bruge FTP -filhåndteringen på din konto. Du kan få yderligere oplysninger iHjælp-vejledning til webhosting og klassisk hosting .

Sådan bruges en SSL med dit WordPress -administrationskontrolpanel

1. Brug din hostingkontos editor til at åbne din WordPress-installations wp-config.php- fil.
  2. Vælg din wp-config.php- fil, og klik derefter på Rediger .
  3. Find følgende linje:
    /* Det er alt, stop med at redigere! Glad blogging. */
  4. Lige over den skal du skrive disse to linjer:
    define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
    define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);

Så når du er færdig med at redigere, skal din wp-config.php-fil se sådan ud:

define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);
/* Det er alt, stop med at redigere! Glad blogging. */

Når du nu logger ind på din administrationsside, skal du se https i din browsers adresselinje.