Brug af Google Analytics

Onlinebutik har indbygget integration med Google Analytics – en Google-tjeneste, der hjælper dig med at lære din målgruppe at kende, spore, hvordan kunder finder din hjemmeside, og se, hvordan gæster navigerer i din butik.

Bemærk: Du skal have en Google Analytics-konto for at aktivere sporing for hjemmeside. Hvis du ikke har en konto, kan du bruge dette link for at få oplysninger om, hvordan du opretter en.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på fanen Butiksdesign og derefter på fanen Site.
  3. Angiv dit sporings-id for Google Analytics i feltet Google Analytics. (Du skal først oprette en konto som beskrevet herover).
  4. Klik påGem. Din butiks webtrafik og statistiske data bør blive vist i din Google Analytics-konto inden for 24 timer.