SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug af SSL (gratis midlertidigt domæne validering)

SSL -certifikater med udvidet validering (EV) har en omfattende kontrolproces, men et domænevaliderings- (DV) SSL -certifikat kan kontrolleres og udstedes hurtigt. Brug det gratis DV -certifikat til at sikre dit site, mens du venter på at få anmodet om dit EV -certifikat.

Sådan bruges gratis midlertidigt DV -certifikat

1. Anmod om dit EV -certifikat. SeAnmod om mit SSL-certifikat .
  2. Vend tilbage til din konto og anmod om DV -certifikatet. SeAnmod om mit SSL-certifikat .
  3. Tjek din e -mail. Godkendelsesanmodningen sendes til den administrative kontaktperson for domænenavnet. Følg instruktionerne for at bekræfte dit DV -certifikat.
  4. Når dit DV -certifikat er godkendt og udstedt, skal du installere det på din hjemmeside:
    • Hvis du valgte Webhosting, Grid Hosting, Hjemmesideprogram, Hurtig indkøbsvogn eller Dream -website, da du anmodede om din fornyelse, installerer vi automatisk dit certifikat.
    • Hvis du har valgt Tredjepart eller dedikeret server eller virtuel privat server (VPS) uden simpelt kontrolpanel , skal du kontrollere din e -mail fra os for at få yderligere oplysninger om installation af det fornyede certifikat på din server. Du skal downloade og installere begge certifikatfiler. SeInstallér mit SSL-certifikat for installationsvejledning.
  5. Når dit EV -certifikat er godkendt og udstedt, skal du installere det for at overskrive DV -certifikatet. Du behøver ikke at afinstallere eller annullere DV -certifikatet.

Når du installerer EV -certifikatet, slettes det gratis DV -certifikat automatisk fra din konto. Hvis EV -certifikatet ikke er udstedt inden udløbet af det oprindelige certifikats løbetid, vil DV -certifikatet automatisk blive fornyet.

Bemærk: Annullering af din ansøgning om EV -certifikat annullerer også det gratis DV -certifikat.