GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug af personaliseringskoder eller fletningskoder

Tilpasningstags er som Mail Merge tags. Det er koder, du indsætter i dine e -mails for at personalisere dit nyhedsbrev for hver kontaktperson på din abonnentliste.

Så hvis du f.eks. Vil hilse hver kontaktperson i dine abonnenter med fornavn, skal du bruge et personaliseringskode som f.eks. Dear (firstname) .

Sådan føjes personaliserings -tags eller Mail Merge -tags til dine e -mails

For at få dette: Indtast dette:
Fornavn (fornavn)
Efternavn (efternavn)
Virksomhed/organisation (firma)
E-mailadresse (e -mail)
By (by)
Stat (stat)

Brugerdefinerede felter er altid velkomne! Personaliserings -tags fungerer for ethvert brugerdefineret felt, som indeholder dine abonnentoplysninger. Hvis du ikke er sikker på, hvilke brugerdefinerede felter der er tilgængelige til at personalisere, skal du eksportere din Alle -liste . Alle overskrifter i eksportfilen bliver tilpasset, hvis de er placeret inden for parentes, såsom:

(brugerdefineret_felt_her) .

Brug af en alternativ parametre:

Hvis du ikke har fornavnet eller andre oplysninger til alle, vil du måske vise noget i stedet for at lade det stå tomt. Så brug "fallback" -parameteren som vist i eksemplet nedenfor:

Kære (firstname, fallback = Customer),

Fra tags til tilpasning af e -mailadresser:

Det er også muligt at tilføje et personaliseringsmærke til feltet Fra adresse, når du sender en mailing. Bare sørg for at medtage en gyldig alternativ e -mail, f.eks .:

(some_custom_field, fallback = test@example.com)her er et eksempel på et personaliserings- eller flette -tag for at personalisere

Husk, at der ikke sendes en gyldig reserve -e -mail, men at den ikke sendes!

Relaterede emner:

Flere tekstmodulværktøjer
Oprettelse af et indholdsfortegnelse Kan jeg bruge HTML -tags?
Kan jeg oprette et brugerdefineret HTML -e -mail -nyhedsbrev?