Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Brug af TXT-fortegnelser med Office 365 til et domænenavn hos et andet firma

Eftersom du bruger en anden vært til dit domænenavn hos en anden registrator eller på en anden konto, skal vi sikre os, at du ejer dit domæne.

Før vi kan bekræfte dit domæne, skal du oprette noget, som hedder en TXT-fortegnelse i dit domænes DNS. Du kan få yderligere oplysninger om DNS i Hvad er DNS?

Dette skal du bruge for at oprette en TXT-fortegnelse:

• Log ind-oplysninger — Før du kan oprette dit domænes TXT-fortegnelser, skal du logge ind hos det firma, som har dit domæne og oplysninger om, hvordan en TXT-fortegnelse oprettes.
  • TXT-fortegnelserDu skal have den TXT-fortegnelse, som vi gav dig med din Microsoft® Office 365 fra GoDaddy-konto.

I starten kan det tage 24–36 timer for din TXT-fortegnelse at opdatere.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine TXT-fortegnelser

Når først du har oprettet dine TXT-fortegnelser, kan du logge ind på din konto med os for at bekræfte det.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Vælg din navneserverudbyder hvis det er muligt, og klik derefter på Jeg indstillede min TXT-fortegnelse. Kontrollér det!

Nu da vi har bekræftet dit domænenavn, er du nødt til at angive MX-, CNAME- og SRV-fortegnelser, så vi kan sende din e-mail til det rette sted.

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du opretter disse fortegnelser i Oprettelse af DNS-fortegnelser for Office 365 med et domæne hos et andet firma.