Brug af webapplikationer i Office 365

Hvis din plan kommer med Web Apps for Microsoft Office 365 fra GoDaddy, så er du heldig. Applikationer i Microsofts Office-pakke er nu tilgængelige for dig når som helst, hvor som helst (selv på din mobilenhed).

De er også nemme og enkle at bruge og gør livet til en dans på roser.

Sådan bruges webapplikationer i Office 365

1. Gå til e-mail.coolexample.com. Hvor coolexample.com er din e-mails domænenavn.
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik på Log ind.
  3. Klik på OneDrive for Business.
  4. Klik på .
  5. Vælg den webapplikation du vil bruge, oprette en titel til dit dokument, og klik derefter på OK.
  6. Sådan deler du dine dokumenter med andre:
    • Klik på Del, og indtast derefter de navne eller e-mailadresser, du vil bruge.
    • Vælg Kan redigere eller Kan se.
    • Klik på Del.
  7. Når du er klar til at forlade dit dokument, skal du klikke på Fil, og derefter klikke på Afslut.

Med deres brugervenlighed og tilgængelighed, tror vi virkelig at disse Web Apps vil ændre dit produktivitetsniveau.