GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug arkivbilleder i dine kampagner

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Hvis du ikke har nogen billeder at uploade til billedgalleriet, kan du vælge et fra den indbyggede samling af royaltyfri arkivbilleder. Med tusindvis af billeder at vælge imellem, skulle du kunne finde et billede, der passer til dine behov.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. På siden Oversigt skal du klikke på fanen Kampagner .
    Klik på kampagner
  3. På siden Kampagner skal du klikke på Skriv for at starte en ny kampagne.
    Klik på skriv
  4. Bemærk: Hvis du har en eksisterende kampagne, skal du klikke på Rediger nedenfor for at se den kampagne, du gerne vil opdatere.

5. I indholdsoversigten, klik på knappen Globe for at åbne Stock billeder galleri.
    Klik på globus
  6. Indtast et nøgleord i søgefeltet for at se billederne.
    Indtast nøgleord
  7. Vælg og træk et billede fra søgeresultaterne ind i et af pladsholderikonerneklik på globeknap i skabelonen.
    Træk billede
  8. Bemærk: Alle billeder, du vælger, føjes til dit personlige galleri. Klik på billedknappen for at se alle de billeder, du har valgt.
    Klik på billedknappen

9. Hvis du er klar til at sende din marketingkampagne, skal du klikke på Fortsæt for at fortsætte.
    Klik på Fortsæt
  10. Bemærk: Hvis du planlægger at arbejde på din kampagne senere, skal du klikke på Gem .