Brug dit domæne til en ny hjemmeside

Denne video viser dig, hvordan du bruger dit domænenavn til at oprette en ny hjemmeside via Hjemmesideprogram eller en ny webshop.

Videoafskrift

Du har fundet et godt domænenavn og registreret det. Hvad nu? Hvad med at bruge det til at oprette en ny hjemmeside?

Bare rolig – det er nemmere, end det lyder.

GoDaddy tilbyder en totalløsning, der kan hjælpe dig med at bygge en hjemmeside eller webshop.

Løsningen omfatter hosting, der gør din hjemmeside synlig og funktionel på internettet, og et SSL-certifikat, som beskytter data, der overføres til og fra din hjemmeside.

SSL-kryptering er især vigtigt, hvis du planlægger at sælge produkter fra din hjemmeside.

Kom i gang ved først at logge ind på din GoDaddy-konto og gå til siden Produkter.

Hvis dit domænenavn ses i en visning, der ligner denne, skal du klikke på Administrer og derefter klikke på Brug mit domæne.

Hvis det vises sådan, skal du blot klikke på Brug mit domæne. Klik på Byg.

Hjemmesideprogram og Webshop er begge programmer til online hjemmesidedesign, der sætter dig i stand til at oprette en hjemmeside – helt uden tekniske færdigheder eller programmeringserfaring.

Hjemmesideprogram er løsningen til dig, hvis du ønsker at skabe en grundlæggende online-tilstedeværelse for din virksomhed, og også hvis du bare vil formidle information om din virksomhed, f.eks. hvad I laver, hvem I er, og hvordan I kan kontaktes.

Hvis du vil sælge produkter eller tjenester på din hjemmeside, er Webshop det bedste valg.

Du får alle de samme funktioner som i Hjemmesideprogram plus specialdesignede butiksfacade- og produktsider, en integreret indkøbsvogn, behandling af kundebetalinger, forsendelsesmuligheder – alt, du har brug for til onlinesalg.

Når du klikker på den ønskede type hjemmeside, åbnes værktøjet til at bygge hjemmesider.

Klik rundt omkring i værktøjet for at lære det at kende, og slip derefter kreativiteten løs. Du kan ikke slå noget i stykker!

Når du klikker på Udgiv, går din hjemmeside online på internettet. Gå ikke i panik, hvis det ikke bliver perfekt.

Du kan foretage forbedringer og opdateringer af hjemmesiden når som helst og så ofte, du vil.

Husk bare at klikke på Udgiv for at lade ændringerne træde i kraft på din hjemmeside. Ja, så nemt er det!

Er du klar til at få dit domæne i gang som hjemmeside?

Hjemmesideprogram og Webshop gør det nemt at få din online-tilstedeværelse op og køre på ingen tid.