GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug dropper -værktøjet i GoDaddy Studio

Med dropper -værktøjet kan du hurtigt vælge den nøjagtige farve, som allerede findes i en anden del af dit GoDaddy Studio -projekt, så du kan anvende den på dine skrifttyper, baggrund, grafik eller former.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Opret et projekt, eller rediger et eksisterende projekt .
  3. Tryk på en grafik, form eller en eller anden tekst.
  4. I den menu, der vises, skal du trykke på Rediger .
  5. I menuen nederst på skærmen trykker du på Farve .
  6. I farvebæltet skal du trykke på pipetten længst til venstre.
    Det mobile farvedropperedskab
  7. Træk vælgeren over dit lærred, indtil du finder den farve, du vil vælge.
  8. I farvebæltet skal du trykke påPlus -ikon for at tilføje farven til din palet.

Relaterede oplysninger