GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug en skabelon til at oprette en e -mailkampagne

Brug en foruddefineret skabelon til at oprette og sende din næste GoDaddy Email Marketing-kampagne.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På siden Kampagner skal du klikke på Skriv!
    Klik på skriv
  3. I skabelongalleriet kan du holde markøren over Eksempler under hver skabelondesigntype.
    Hold musen over eksemplerne under hver skabelon

Dette giver dig en idé om, hvordan hver foruddesignet skabelon ser ud med tekst og billeder. Der er to eksempler på hver skabelondesigntype.

4. Klik på den skabelon, du vil bruge.
    Klik på den skabelon, du vil bruge

Skabelonen åbnes i Composer , og du kan begynde at tilføje din tekst og dine billeder .