Administreret WordPress Hjælp

Brug Git til at administrere dit site

Du kan bruge versionsstyringssoftwaren Git til din Administreret WordPress-konto. I modsætning til de fleste Git-anvendelser (der kontroller softwaresubversioner) kan Administreret WordPress-brugere få særlig glæde af at anvende Git til at lave sikkerhedskopier af indhold på deres sites.

Advarsel: Git versionsstyrer hverken din Administreret WordPress-database eller oplysninger i databasen som f.eks. dine indlæg.

Du kan også bruge Git til at udvikle dit Administreret WordPress-site lokalt, men dette er en mere avanceret proces og kræver yderligere software som f.eks. Beanstalk.

For at kunne bruge Git skal du bruge et lager som f.eks. GitHub eller Bitbucket.

Sådan tilgår du Git på din Administreret WordPress-konto

1. Tilgå dit Administreret WordPress-site via SSH (flere oplysninger).
  2. Kør Git-applikationen med følgende kommando:
    git

I denne tilstand kan du udsende kommandoer via Git, sådan som det er dokumenteret på deres site her.

Som en hjælp har vi også oprettet en Git-huskeliste, som du kan downloade her.

Yderligere oplysninger

For at kunne bruge Git hensigtsmæssigt på din Administreret WordPress-konto skal du oprette en .gitignore-fil (flere oplysninger) og gemme den i din /html-mappe. Filen skal indeholde følgende kodelinjer:

wp-admin/
wp-content/mu-plugins/gd-system-plugin.php
wp-content/mu-plugins/
wp-includes/
wp-*.php
!wp-config.php
index.php
gd-config.php

Hvis ikke du opretter denne fil, vil du opleve problemer med versionsstyring, der skyldes opdateringer til WordPress-kernen.

Alternativer til Git

Hvis du vil bruge versionsstyringssoftware uden at lære Git, anbefaler vi de to plugins Revisr eller Gitium. De tilbyder de fleste af Git's funktioner via en GUI, der gør dem nemmere at bruge.

Ansvarsfraskrivelse

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.