Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug indstillinger for spamfilter

Selvom uønsket e -mail måske er et grin eller to værd, er det ikke sjovt, når det overskrider din indbakke. Du kan bruge Workspace Webmails funktioner til spamadministration for at forhindre uønsket uønsket e -mail i at tilstoppe din indbakke.

Opsætning af spamfiltre

Det er nemt at konfigurere og kontrollere, hvordan du modtager din spam.

Sådan opsættes spamfiltre

1. Log ind på Workspace Webmail .
  2. Fra menuen Indstillinger skal du vælge Spam -indstillinger .
  3. Fra afsnittet Spamfiltrering vælger du en af følgende:
    • Deaktiver filtrering - Ingen handling gælder for mistænkt spam. Den leveres til din indbakke.
    • Flyt til Massemail - (anbefales) Mistænkt spam leveres til din Massemail -mappe. Du kan gennemse den, når det passer dig.
    • Markér emne med [SPAM] - Mistænkt spam leveres til din indbakke med [SPAM] i emnelinjen.
    • Begrænset tilstand - Al e -mail leveres til din Massemail -mappe, medmindre afsenderen er på din Tilladte liste.
  4. Fra afsnittet Når jeg markerer meddelelser som spam , skal du vælge en af følgende handlinger:
    • Spørg mig, hvad jeg skal gøre - Når du markerer meddelelser som spam, bliver Workspace Webmail spurgt, om alle meddelelser fra afsenderen skal placeres i mappen Masser af masse eller kun de valgte meddelelser.
    • Markér alle meddelelser fra den pågældende afsender i den pågældende mappe - Alle de meddelelser, som du har valgt fra den pågældende afsender, vil blive markeret som spam og flyttet til mappen Masser af masse.
    • Markér kun valgte meddelelser - Kun de meddelelser, du har valgt, går til mappen Masser af masse.
  5. Klik på OK.

Markering af e -mails som spam

Når du markerer en e -mail som spam, anvender Workspace Webmail den handling, du valgte, da du konfigurerede spamfiltre.

Sådan markerer du e -mail som spam

1. Log ind på Workspace Webmail .
  2. Åbn eller vælg e -mailen.
  3. Fra menuen Flere handlinger skal du vælge Dette er spam .
  4. Klik på Anvend .

Sådan markerer du e -mail som ikke spam

Hvis du markerer en e -mail som ikke spam, føjes adressen automatisk til din Tilladte liste, idet fremtidige e -mails fra afsenderen håndteres som almindelig mail.

1. Log ind på Workspace Webmail .
  2. Åbn eller vælg e -mailen i mappen Mail i bulk.
  3. Fra menuen Flere handlinger skal du vælge Dette er ikke spam .
  4. Klik på Anvend .

Opsætning af automatisk rensning i bulk -mail

Automatisk rensning af e -mailadresser (eksempel@coolexample.com) eller domænenavne (coolexample.com) rydder øjeblikkeligt alle e -mails fra disse e -mailadresser eller domæner, så du aldrig kan se dem.

Sådan opsættes automatisk rensning

1. Log ind på Workspace Webmail .
  2. Fra mappen Masse Mail skal du vælge den e -mail, der skal slettes.
  3. Klik på ikonet Automatisk rensning.
  4. Vælg, om e -mails skal ryddes af afsendere eller domæner, og klik derefter på OK .

Advarsel: Fordi e-mails fra automatisk oprensede afsendere ikke leveres, kan de ikke gendannes.

Opsætning af tilladte og blokerede afsendere

Blokering af e -mailadresser (eksempel@coolexample.com) eller domænenavne (coolexample.com) behandler e -mails fra disse e -mailadresser eller domæner som spam og filtrerer dem derefter baseret på dine spamindstillinger.

Tilladelse af e -mailadresser eller domænenavne markerer aldrig e -mail fra dem som spam. Hvis du vælger Begrænset tilstand, når du konfigurerer spamfiltre, skal afsendere være på din Tilladte liste, før deres e -mails kan leveres til din Indbakke.

Sådan konfigureres tilladte og blokerede afsendere

1. Log ind på Workspace Webmail .
  2. Fra menuen Indstillinger skal du vælge Meddelelsesfiltre .
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    • Brugerdefinerede filtre - Meddelelsesfiltrering kan du sende specifikke meddelelser til relevante mapper, som du har konfigureret.
    • Tilladt liste - Tilladelse af e -mailadresser (eksempel@coolexample.com) eller et domænenavn (coolexample.com) markerer aldrig e -mail fra dem som spam.
    • Blokeret liste - Blokerende e -mailadresser (eksempel@coolexample.com) eller et domænenavn (coolexample.com) behandler e -mails fra disse e -mailadresser eller domæner som spam og filtrerer dem baseret på dine spamindstillinger.
    • Liste med automatisk rensning - Rensning af e -mailadresser (eksempel@coolexample.com) eller domænenavne (coolexample.com) rydder øjeblikkeligt alle e -mails fra disse e -mailadresser eller domæner, så du aldrig kan se dem.
  4. Klik på Tilføj ny , og derefter på OK, når du er færdig.

Hvis du vil fjerne e -mailadresser eller domæner fra fanen Tilladt, Blokeret eller Automatisk rensning, skal du vælge den og klikke på Slet .

Hvad er meddelelsesfiltre?

Meddelelsesfiltre i Workspace Webmail kan du konfigurere regler, der kontrollerer dine indgående beskeder og sortere dem, baseret på dine kriterier, i mapper, som du angiver.