Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug PayPal her og Stripe

Bemærk: Denne artikel er beregnet til det enkeltstående Get Paid-produkt, som nu er et niveau af GoDaddy online-bogføring. Som sådan gælder nogle af disse instruktioner muligvis ikke for din konto til online -bogføring.

Online-bogføring-Få betalt hjælper dig med at acceptere betalinger, uanset om du ser dine kunder ansigt til ansigt, eller hvis du fakturerer dine kunder ved hjælp af fakturaer med PayPal Here and Stripe. Se forskellen på de to betalingsmuligheder.

PayPal her

PayPal Her er en mobilkortlæser, der lader dig stryge dine kunders kreditkort. Dine betalinger distribueres direkte på en PayPal -konto, som du administrerer.

Sådan konfigurerer du PayPal her med online -bogføring - Bliv betalt
Hvis du allerede har en PayPal Here -konto, kan du linke til kontoen, når du konfigurerer Online -bogholderi - Bliv betalt.

Hvis du ikke allerede har en PayPal Here -konto, får du en PayPal Here -kortswiper gratis, når du opretter en Online -bogholderi - Få betalt -konto. (PayPal -aktivering er valgfri).

Stribe

Stripe er en online betalingsløsning til modtagelse af kreditkort. Online -bogholderi - Bliv betalt bruger Stripe -kreditkortbehandling til at acceptere online kreditkortbetalinger for fakturaer.

Sådan konfigurerer du Stripe med online -bogføring - Få betaling
For at aktivere Stripe -kreditkortbetalinger skal du udfylde en kort tilmeldingsformular under konfigurationsprocessen for online -bogføring - Få betalt.

For mere information om Stripe henvises til