Brug POP-indstillinger til at føje min e-Workspace Email til en e-mailklient

Du kan bruge POP (Post Office Protocol) til at føje din e-mailadresse til de fleste e-mailklienter. POP-indstillinger har begrænsninger og kan give problemer med adgang til e-mail fra flere enheder. Læs mere om forskellen på IMAP og POP og se hvilken type kontoindstillinger du har.

1. Log på E-mail-konfigurationscentret med din Workspace Email-adresse og adgangskode. (Læs mere om e-mail-konfigurationscentret).
  2. Under serverindstillinger for e-mail, kan du se indstillingerne for den indgående server (POP3) og den udgående server (SMTP).
    Du finder POP- og SMTP-indstillingerne under e-mail-serverindstillinger
  3. Åbn din valgte e-mailklient og opret en ny konto.
  4. Når du kommer til siden med IMAP/POP-indstillinger, skal du indtaste indstillingerne for din Indgående server (POP) og din Udgående server (SMTP).

Server SSL-port (sikker) Standardport
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 465 80, 3535, 25
  5. Din e-mailklient vil muligvis kræve adgangskodeverificering til din Udgående mailserver. Indtast din Workspace Email-adresse og adgangskode.
  6. Når du har oprettet din e-mailadresse i din e-mailklient, kan du sende dig selv en test-e-mail fra din webmail og besvare den.