Brug SPF -fortegnelser til at forhindre forfalskning og sikre levering af e -mails

Sender Policy Framework (eller SPF -fortegnelsen ) er en type TXT -fortegnelse i et domænes DNS . SPF -fortegnelser bekræfter, at e -mail kommer fra en autoriseret server til domænet. Når du har sendt en meddelelse, kontrollerer den modtagende server, om den kommer fra en IP -adresse, der er godkendt af DNS som en beskyttelse mod efterlignere.

SPF -fortegnelser hjælper med at beskytte mod spoofing , når spammere sender falske meddelelser, der ser ud til at være fra dig, for at narre modtagere til at dele følsomme oplysninger. De forhindrer også, at dine meddelelser bliver markeret som spam eller afvist, da din mail bekræftes, at den kommer fra dig.

Sådan fungerer en SPF -fortegnelse for Paul, når han e -mailer en kunde:

1. E -mailserveren med en IP -adresse 50.63.202.40 sender en meddelelse fra paul@finitefashion.com til customer@coolexample.com .
  2. Serveren for coolexample.com kontrollerer SPF -fortegnelsen for finitefashion.com.
  3. SPF -fortegnelsen for finitefashion.com tillader levering fra IP -adressen 50.63.202.40, og kunden modtager meddelelsen.

Hvad er min SPF -fortegnelse?

Workspace Email, Professional Email og Microsoft 365 fra GoDaddy bruger følgende SPF -fortegnelse:

v=spf1 include:secureserver.net -all

Det betyder, at kun servere, som secureserver.net tillader, kan sende mail som dit domæne. Modtagelse af mailsystemer vil kontrollere, at meddelelsen kommer fra en tilladt server, før den kan leveres.

Hvis dit domæne, DNS og din e -mail er på den samme GoDaddy -konto, tilføjer vi SPF -fortegnelsen for dig, og du behøver ikke gøre noget. Hvis de er hos en tredjeparts e-mail eller hostingudbyder, skal du tilføje SPF-fortegnelsen manuelt. Konfiguration af SPF -fortegnelser er ikke en del af vores supporterklæring, og du skal kontakte den anden udbyder for at få hjælp.

Hvordan skal min SPF -fortegnelse se ud?

Din SPF -fortegnelse kan se anderledes ud, afhængigt af hvordan du vil have den til at opføre sig. Hvis du sender e-mail ved brug af flere e-mailtjenester (f.eks. Tredjeparts e-mailmarkedsføringsprodukter), skal din SPF-fortegnelse også inkludere disse tjenester. Kontakt din udbyder for at finde ud af, hvad deres SPF -fortegnelse skal være.

Husk, at dit domæne kun kan have en TXT -fortegnelse for SPF, og at det skal se ud som dette. Området, der er skitseret med rødt, er, hvor du vil inkludere indstillinger for produkter og tjenester fra tredjeparter, foruden inkludere: secureserver.net . Hvis du vil vide mere om SPF -fortegnelsessyntaks, kan du besøge SPF -projektet .
SPF -fortegnelsessyntaks

Påkrævet: Hvis der findes flere SPF -fortegnelser på dit domæne, eller hvis SPF -fortegnelsen har syntaksfejl, bliver din e -mail muligvis ikke leveret.