GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug værktøjet Sammenlign statistikker

I øverste højre hjørne af siden Kampagner bemærker du knappen Sammenlign . Hvis du prøver at måle effektiviteten af forskellige kampagnetyper eller andre forskelle mellem forsendelser som f.eks. Emnetitler, kan du bruge Sammenlign for at se dataene. Dette er et godt værktøj til at bruge til enhver A/B -test, du vil udføre.

Sammenlign statistik:

1. For at vælge de kampagner, du gerne vil sammenligne, skal du markere afkrydsningsfelterne ved siden af de små miniaturebilleder på højre sidepanel på siden Kampagner .
  2. Klik på knappen Sammenlign.
  3. GoDaddy Email Marketing viser statistikken for alle de valgte kampagner i en søjlediagramvisning på næste side.
  4. Du kan se alle metrics for forsendelsesstatistikker og se, hvordan hver kampagne sammenligner sig med den anden. Vælg bare din ønskede metrik på fanebladet, nederst på søjlediagrammet.

Skaleret, Procent eller Talvisning

Standardvisningen er i skaleret visning . Dette viser alle statistikker skaleret til 100%. Så du kan sammenligne statistiktyperne ens mellem alle tre kampagner, uanset om de blev sendt til det samme antal personer.

Der er to andre tilgængelige statistiske visninger til rådighed, som du kan bruge til at udskære dataene på forskellige måder.

Du kan klikke på knappen % i toppen for at se de statistikker, der vises i procentvisning . Denne visning sammenligner procentdelene af alle statistikker med hinanden. Så en kampagne med en engagementprocent på 100% ville overstige andre sammenlignede forsendelser, selvom den blev sendt til det mindste antal kontaktpersoner.

Knappen Nej viser visningen Faktisk antal . Her sammenligner vi det faktiske antal kontaktpersoner, der har set, engageret, afvist osv. Så en kampagne, der sendes til de fleste, overhaler skærmen som den største bjælke på grafen.

Du kan klikke dig igennem alle fanerne i de forskellige metrics for at sammenligne enhver stat -type mellem kampagnerne: accepteret, afvist, vist, engageret, delt, vækst, videresendelser og markeret som spam.

Relaterede emner:

Kan du forklare alle statstyperne?
Kan jeg oprette en liste fra statistikker?
Hvordan kan jeg se statistikker til kun én mailing?
Hvad er den udeladte liste?