Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug Vimeo -videoer i Hjemmesider + Markedsføring

GoDaddy og Vimeo har indgået et samarbejde sammen, så du kan uploade dine egne videoer direkte til dit Hjemmeside + Markedsføring -site.

Du kan få flere oplysninger om vores partnerskab ved at vælge et spørgsmål for at se dets svar:

Hvad gør GoDaddy + Vimeo -partnerskabet for mig?

Du får adgang til en række video -marketingværktøjer for at få dit site til at se ud og yde sit bedste. Inkluderet i din plan for Hjemmesider + markedsføring får du:

• Evnen til nemt at uploade videoer og tilføje dem direkte til dit website.
  • Adgang til 5 GB videolager.
  • Adgang til videoafspillerens privatlivskontrol og andre afspillertilpasninger som logoer, brandfarver og mere.
  • Robust videoanalyse til at spore din videoydelse.

Hvis du har brug for ekstra lagerplads eller avanceret tilpasning, skal du se Vimeos abonnementer og priser .

Tilbage til toppen

Hvor meget koster det?

For de fleste af vores brugere er der ingen yderligere omkostninger. Det er inkluderet gratis på alle hjemmesider + marketing.

De første tre videoer, du uploader (op til 5 GB i alt), føjes direkte til dit Mediebibliotek. Når du har oprettet forbindelse til dine GoDaddy- og Vimeo -konti, kan du redigere og konfigurere dine uploadede videoer. Du kan imidlertid ikke redigere eller konfigurere din video, medmindre du opretter forbindelse til din GoDaddy- og Vimeo -konto .

Du kan til enhver tid oprette en ny Vimeo -konto (inkluderet gratis på din hjemmeside + Marketing), eller du kan oprette forbindelse til en eksisterende Vimeo -konto. Når du har oprettet forbindelse, kan du uploade op til 10 videoer om dagen, op til 500 MB om ugen, op til i alt 5 GB, alt efter hvad der indtræffer først. Du kan også redigere eller konfigurere dine videoafspillerindstillinger.

Hvis du har brug for at uploade flere videoer om ugen eller flere videoer i alt, eller hvis du vil have avanceret tilpasning, kan du opgradere din Vimeo -konto mod et ekstra gebyr. Se Vimeos planer og priser for yderligere data på op til 7 TB og avancerede funktioner såsom evnen til at arbejde på dine videoer med et team, besvare spørgsmål i realtid under livestreaming og meget mere.

Tilbage til toppen

Hvordan uploader jeg en video?

I de første tre videoer uploader du din video til dit websitehoved .

Når som helst kan du oprette forbindelse til Vimeo med din GoDaddy -konto og derefter uploade dine videoer som før. Tilslutning af din GoDaddy -konto til Vimeo giver dig mulighed for at uploade flere videoer og konfigurere videoafspilleren.

Tilbage til toppen

Har jeg brug for en anden Vimeo -konto til alle hjemmesider?

Nej. Alle dine medier deles mellem alle dine websites, hvad enten det er billeder eller video. Det holder også tingene enkle for dig ... du behøver kun at logge på Vimeo én gang med dine GoDaddy -oplysninger.

Du kan have andre Vimeo -konti ved hjælp af andre logins, men du kan kun forbinde Vimeo og GoDaddy én gang med din GoDaddy -konto.

Hvis du har mere end én GoDaddy -konto, har hver GoDaddy -konto sin egen tilsvarende Vimeo -konto.

Tilbage til toppen