Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug WP-CLI til at administrere dit site

Du kan styre din Administreret WordPress-konto via WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Hvis du behersker kommandolinjegrænseflader, kan dette være en meget nemmere måde at komme rundt på WordPress på.

1. Tilgå dit Administreret WordPress-site via SSH (flere oplysninger).

Bemærk: For Pro Administreret WordPress -konti (kun tilgængelige i USA og Canada) skal du springe næste trin over og fortsætte med trin 3.

2. Skift til din kontos html -mappe ved hjælp af følgende kommando:
    cd html
  3. Kør WP-CLI-applikationen med følgende kommando:
    wp

Du kan finde en komplet liste over kommandoer på WP-CLI-sitet

Eksempel på kommandoer

Handling Kommando
Opdater alle plugins opdatering af wp -plugin -alle
Opdater alle temaer opdatering af wp -tema -alle
Reparer din database wp db reparation
Tøm cache for objekt og lak wp purge