Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Brug WP-CLI til at administrere dit site

Du kan styre din Administreret WordPress-konto via WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Hvis du behersker kommandolinjegrænseflader, kan dette være en meget nemmere måde at komme rundt på WordPress på.

1. Tilgå dit Administreret WordPress-site via SSH (flere oplysninger).

Bemærk: For Pro Administreret WordPress -konti (kun tilgængelige i USA og Canada) skal du springe næste trin over og fortsætte med trin 3.

2. Skift til din kontos html -mappe ved hjælp af følgende kommando:
    cd html
  3. Kør WP-CLI-applikationen med følgende kommando:
    wp

Du kan finde en komplet liste over kommandoer på WP-CLI-sitet

Eksempel på kommandoer

Handling Kommando
Opdater alle plugins opdatering af wp -plugin -alle
Opdater alle temaer opdatering af wp -tema -alle
Reparer din database wp db reparation
Tøm cache for objekt og lak wp wpaas cache flush