Bruge dit Workspace Login

Vi har skabt Workspace Login for at gøre det nemt for dig at bruge alle dine Workspace applikationer.

Dit Workspace Login giver dig adgang til Workspace Webmail, Online Storage, Calendar, Fax Thru Email og Easy Database for Websites med samme brugernavn og adgangskode. Du kan finde flere oplysninger i Kontrollér Workspace Email.

Er Workspace Login det rigtige for dig?

Hvis du deler nogle af dine Workspace-applikationer med andre brugere, bør du måske ikke at bruge Workspace Login. Når en bruger først har logget ind en af dine Workspace-applikationer, har han/hun også adgang til alle dine andre Workspace-applikationer.