Brugerdefiner dine navigationsmenuer

Website Builder giver dig mulighed for at brugerdefinere, hvordan din websites menunavigationlinks vises, inklusive deres stil, retning og justering. Se også Organiser sider med navigationsmenuer for at lære hvordan du omarrangerer menuer og tilføjer undermenuer.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Rediger website.

Hvis din website endnu ikke har en navigationsmenu, kan du komme i gang ved at række navigationsværktøjet fra værktøjslinjen til venstre hen på en vilkårlig side.
    Navigationsikonet

3. Klik på din websites menu/navigationsrude (uden at klikke på nogen links) og klik på Indstillinger.
    Klik på navigationsruden (men ikke nogen links) og klik derefter på Indstillinger.
  4. I vinduet Navigationsindstillinger bruger du afsnittet Valg til følgende:
    Brug afsnittet Valg til at angive menuers retning, justering og spatiering.
    • Angiv retningen på dine navigationslinks med de første to knapper for at vise en Vandret menu eller en Lodret menu.
    • Juster dine navigationsknapper eller tekstetiketter ved brug af de næste to knapper.
      Brug menuen til at vælge justeringen af dine navigationsknapper Brug menuen til at vælge justeringen af dine navigationstekstetiketter

• Aktivér/Deaktivér lige spatiering for dine navigationsknapper eller etiketter ved brug af afsnittets sidste knap.
  5. Fra menuen Tema vælger du det tema, som du ønsker at bruge til din navigation.
  6. I afsnittet Skrifttype kan du ændre skrifttypestilen og størrelsen på teksten i din navigationsmenu.

Ændring af skrifttypen og størrelsen på teksten i din navigation påvirker ikke skrifttypen og størrelsen på teksten i undermenuer. Du kan ikke ændre undermenuens skrifttype.

7. Klik i felterne i det næste afsnit for at ændre farven på teksten og baggrundselementerne på dine menuknapper: Tekst, Svæv (tekst) og Valgte (tekst); Baggrund, Svæv (baggrund) og Valgte (baggrund). Klik på den farve, som du ønsker at vise for hver af de seks knapper (selvom du ikke behøver at angive dem alle sammen), og klik på Vælg.
    Vælg en farve og klik på Vælg.

Klik på Avanceret for at angive en farve ved brug af Hex-, RGB- eller HSV-værdier.

8. Hvis du er nødt til at ændre rækkefølgen på dine menupunkter, tilføje undermenuer (til tider kaldt for undernavigation), eller tilføje et nyt menupunkt, klikker du på Rediger menu.
    Klik på Rediger menu for at ændre dens rækkefølge eller tilføje punkter.
  9. Rediger dine menuer (flere oplysninger). Klik på Vend tilbage til original for at fortryde dine menuredigeringer og vende tilbage til dine tidligere indstillinger. Ellers kan du klikke på Gem, og lukke vinduet.
  10. Se udseendet på din nye menu.
    Menuen med dens nye indstillinger.
  11. Hvis du vil foretage ændringer, går du tilbage til trin 4. Når du er tilfreds med resultaterne, klikker du på Offentliggør for at opdatere din site online.