Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Bud på domæner, du har bestilt i restordre

Hvis et domænenavn, der er registreret hos os efter den 2. maj 2005, udløber, angiver vi det på GoDaddy -auktioner & reg ;. Hvis du har placeret en restordre på domænenavnet, før det udløb, bruger vi muligvis dine omkostninger ved restordre til at afgive åbningsbudet på domænenavnet. Hvis ingen andre afgiver et bud på domænenavnet, registrerer og registrerer vi det for dig med forbehold for den tidligere ejers rettigheder. Hvis nogen byder på domænenavnet, modtager du en overbudsmeddelelse og får chancen for at afgive et højere bud, flytte din restordre til et andet navn, eller bede om refusion fra vores supportteam.

Hvis du bestiller et domænenavn, der allerede er angivet på GoDaddy -auktioner, i restordre og der ikke er nogen bud på det, anvender vi din restordre til at købe domænenavnet.

Hvis du vinder domænenavnet, modtager du domænet og et års forlængelse for det. Vi flytter domænet til din konto inden for 45 dage. Den nuværende registrant kan imidlertid genvinde domænenavnet i løbet af indfrielsesperioden. Hvis den nuværende registrant fornyr domænenavnet, giver vi dig besked, og du kan anvende din restordre på et andet domænenavn eller anmode om refusion fra vores supportteam.

Du kan få yderligere oplysninger om at byde på domænenavne iAfgiv indledende bud eller tilbud på domæner .

Du kan få yderligere oplysninger om proceduren for restordre iHvad er Domæne reservation?