Webdesigntjeneste Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Budgettering af dit website

Denne video deler udgifterne til at få dit website op og køre.

Der er tre hovedomkostninger, som varierer afhængigt af funktionerne og funktionaliteten og dit komfortniveau for at gøre det selv kontra at betale nogen for at gøre det for dig:

• Domænenavnet
  • Udvikling og vedligeholdelse af hjemmesiden
  • Hjemmeside hosting

Der er to stier, du kan gå ned for at opbygge din hjemmeside:

• En alt-i-et-pakke med hjemmesideprogram
  • Webhosting

Uanset hvilken indstilling du vælger, skal du undersøge, hvad der er inkluderet. Nogle yderligere omkostninger kan omfatte et domænenavn eller hjemmesidesikkerhed.

Hvis du får en pakke, skal du sørge for, at den hjemmesideprogram, du vælger, kan håndtere alle dit sites funktioner baseret på din virksomheds behov.

Hvis du ikke er sikker på, hvad du har brug for, skal du muligvis leje en professionel. Det kan være meget nyttigt at ansætte en professionel, hvis du ikke har tid til at lære, hvordan du gør det selv, eller måske har du et meget komplekst eller brugerdefinerbart site, eller begge dele.

Prisen for en professionel er forskellig, og hvis du følger denne rute, skal du sørge for at vide, hvad du betaler for. Er dit domæne inkluderet? Hosting? Inkluderer prisen vedligeholdelse og opdateringer? Dette er alle ting, du skal overveje, når du budgetterer for dit website.

Og der er ikke noget enkelt svar. Hvor meget dit website koster afhænger af dine personlige præferencer - den vision du har for dit website!